Aiheet

tiistai 20. marraskuuta 2012

Ihan oikeaa pitsiä

Pitsin nypläyksessä on vihdoinkin päästy oikean pitsin nypläämiseen. Enään ei harjoitella lyöntejä, vaan niitä käytetään jo oikean pitsin tekemiseen.

Tästä innostuneena ajattelin, että tuunaanpa nypläystyynynikin oikein tyyliin sopivaksi. Aloin repimään reunaa kiertävät siniset nauhat pois. Niiden alta paljastui, että joku oli jo aikaisemmin tyynyä tuunannut.

Nyt minulla on edessä aikasemman nyplääjän jättämät nauhan jämät ja uuden, ihanan nauhan kiinnittäminen tyynyyn. Tosin ei tässä kiirettä ole kun en ole sitä ihanaa nauhaakaan vielä löytänyt. Mutta kyllä se vastaan tulee.

Viime viikonloppuna oli Tampereella kädentaito messut, jossa minäkin pyörähdin työpäivän päätteeksi. Voi mitä kaikkea ihanaa siellä oli. Sinooperin standilta mukaan lähti nippu Tilda kankaita ja saippuan valmistus setti. Näitä on tarkoitus kokeilla lasten kanssa. Ihan vain itseäni varten mukaan lähti Jatan aitan standilta ihana rannekorun ohje ja Suomen pitsinnyplääjien standilta joulupallojen koristeen nypläys setti.

Manteleiden nypläystä meille ei ole vielä opetettu, mutta ajattelin että se ei voi olla vaikeaa ja aloitin tämän nypläyksen itsekseni. No niinhän siinä kävi, että innoissani aloitin ja melkein revin hiukset päästäni ja lopuksi purin sen mitä olin saanut aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti