Aiheet

torstai 4. lokakuuta 2012

Tildan tapaan kurssilta

Meidän perheessä on kaksi järkkäriä. Toinen on tyttäreni Canon ja toinen on koko perheen Olympus. Itse on käyttänyt enimmäkseen tyttäreni Canonia kun siinä on kiva muistikortti, jonka saa tökkästyä läppäriin. Tildan tapaan kurssilla minulla oli mukana tietysti se Olympus ja lähdes samaan hengen vetoon hajosi muistikortin lukija... Kuvat on nyt siellä kamerassa ja kenelläkään ei taida olla hajuakaan siitä missä on se piuha jolla kuvat voisi siirtää suoraan koneeseen.
Otin nyt muutaman kuvan tildailu tekeleistä ja tietysti pitsin nypläyksen vaiheesta kaksi, tyttäreni Canonilla, jotta saadaan hieman päivitettyä tätäkin.
Viime perjantaina menimme nuoremman tyttäreni kanssa Tildan tapaan kurssille. Ajatus oli että tyttäreni on siellä ensisijaisesti ja minä "vain" mukana. Päätimme siis tehdä jotain saman tapaista, että voisimme tehdä projektejamme yhtä matkaa. Aikamme selailtua niitä kaikkia ihania Tilda-kirjoja, löysimme sen mitä tekisimme. Tyttäreni aloitti tekemään kissaa ja minä nallea. Siinä ne nyt ovat, hieman keskeneräisinä tosin.




Jostain hassusta syystä kaikki ne täytetyt eläimet ja kaikkia luonnon lakeja vastaan sotivat pitkulaiset enkeli- ja nais hahmot näyttivät niin ihanilta, että päädyin jopa aloittamaan enkelin ompelemisen. Eikä siinä vielä kaikki, vaan menin sitten tilaamaan adlibriksestä kolme Tilda kirjaa...
Alla aloitettu enkeli jolle oli "pakko" laittaa pitsi alushousut.



Ja tässä kirjat jotka tilasin




 
Kurssi siis jatkuu taas viikonloppuna.
 
Samaan aikaan minulla jatkuu pitsin nypläyksen kurssi. Eilen harjoittelimme edelleen nypläyksen erilaisia "lyöntejä". Vuorossa oli liinalyönti. Seuraavalla kerralla harjoittelemme verkkolyöntiä ja sitten pääsemme jo nypläämään OIKEAA pitsiä.


























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti