Aiheet

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Askartelutreffit Orimattilassa



1.-2.9. pääsin viettämään mahtavaa viikon loppua Askartelutreffeillä Orimattilassa.



Perjantai iltana pakkasin mukaan mahdollisimman paljon askartelumateriaaleja. Tuolloin ei ollut hajuakaan mitä viikonloppuna tulisin tekemään. Minna tuli hakemaan minua lauantai aamuna ja yhdessä suuntasimme matkamme kohti Orimattilaa. Paikalle saavuimme juuri yhdeksitoista ja valtasimme yhden pöydän kulman.
 
Meillä osallistujilla oli etuoikeus päästä shoppailemaan ennen ovien avautumista muille kävijöille. Niinpä mekin nappasimme lompakot käteen lähdimme katsomaan mitä ihanaa myyjiltä löytyi. Paikalla oli myymässä Klemmarikellari, Kahdeksas Taivas ja Taika.
 
Taika lehden Anu piti viikonloppuna kaksi työpajaa. Toinen oli kalenteri paja ja toinen kranssi ja kaksi kukkaa paja. Lauantaina askartelua jatkettiin koko päivä. Käytiin kurkkimassa toinen toistemme olkien yli hakemassa ideoita ja oppimassa toinen toisiltamme uusia tekniikoita. Oli mukavaa kun muutama tuttu blogi sai ihmisen kasvot.
 
Lauantai päivä meni kuin siivillä. Me leikattiin, leimattiin, liimattiin, teipattiin... Kysyimme toisiltamme: sopisiko tämä taustaksi? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Illalla yhdeksän jälkeen raahauduimme Kehräämön Teltta hotelliin. Vaikka hotellin nimi antoi ymmärtää, että nukkuisimme teltassa, ei ne ihan tavallisia telttoja olleet. Päällepäin ne näyttivät kopperoilta... 







Mutta sisällä oli ihan oikeat sängyt.
 



Sunnuntaina oltiin hereille jo seitsemän aikoihin. Aamupala oli kahdeksalta ja sen jälkeen pääsimme taas askartelemaan.
Sunnuntaina oli myös vuorossa Taaavan heijastinpaja
 



Tuonne mekin osallistuimme ja saimme jopa jotakin aikaan





 




Vielä kerran kiitos kaikille mukana olleille ja järjestäjille. Askartelusormet syyhyää ja oikein harmittaa kun ei voi keskittyä vain askarteluun...

2 kommenttia: